Helt nybagt mejetærskerserie kan opleves i de kommende uger

Claas Trion havde verdenspremiere for få måneder siden. Nu kan du se den hos fire maskinforretninger.

Imange år har Claas haft Tocano-modellerne til mindre og mellemstore høstforhold. Nu er de sendt på pension og erstattes i stedet med nye modeller, som har fået helt nyt navn.

Vi taler selvfølgelig om verdenspremieren Claas Trion, som blev afsløret under årets høst – og faktisk har kørt første sæson på to danske gårde.

Serien kan bedst beskrives som en meget fleksibel linje af hele 20 enkeltmodeller, hvor der er lånt meget fra Lexion-serien – en mini Lexion i egne klæder. Og faktisk behøver de ikke at være helt mini. Mulighederne er som sagt mange – og hos Danish Agros maskinforretninger er forventningen, at hovedparten af salget vil ligge indenfor 26 og 31 fods rystermaskiner, lyder det fra markedschef Stig Knudsen hos TraktorHøst.

Netop TraktorHøst slår for i den kommende tid på stortromme for de nye mejetærskere med hele fire forskellige temaaftenener, hvor man kan møde den nye mejetærskerserie i afdelingerne i , Hinnerup, Brønderslev, Hvam og Kolding.

Det oplyses, at det er en 26 fods Claas Trion 650, der vil blive vist frem til lejligheden med selskab af en storebror fra Lexion-serien.

De fire Claas Trion arrangementer afholdes således:

  • Traktor Høst, afd. Kolding, onsdag 27. oktober kl. 17.30-21.00
  • Traktor Høst, afd. Brønderslev, tirsdag 2. november kl. 17.30-21.00
  • Traktor Høst, afd. Hvam, torsdag 4. november kl. 17.30-21.00
  • Traktor Høst, afd. Hinnerup, tirsdag 9. november kl. 17.30-21.00

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.