Hentede dansk sølv med gammel Ford

Den bliver bare stærkere og stærkere, siger Henrik Svenningsen med hans Ford efter solidt resultat ved EM i traktorpulling.

Både chauffør og traktor må siges at have rutinen.

Henrik Svenningsen fra teamet Rabbit G’n Mad er efterhånden en institution på de europæiske traktorpulling-baner, og søndag i Brande viste han endnu engang det danske flag og Fords farver frem.

I Superstock klassen blev han kun slået af den kendte Kools-familie fra Holland og Naomi Kools.

Henrik Svenningsen er ovenud tilfreds med resultatet, der samtidig betyder, at Danmark nu har to guld, to sølv og en enkelt bronze foreløbig ved EM i traktorpulling .

”Vi havde overhovedet ikke regnet med en andenplads i dag. Da vi spænder for anden gang og skal køre pull off, så kan vi godt høre, at motoren ikke lyder rigtig rigtig”, siger han og fortæller, at motoren kun kunne spille med fem cylindre i dag.

”Havde vi haft seks, så havde vi nok kørt til volden i dag. Men det er sådan det er, vi havde dårligt træk første gang med op og ned og mange omdrejninger, og det kunne det ikke helt holde til. Det blev alligevel en god dag, nr. 2 til EM, og vi er blevet Euro Cup-vinder og dansk mester i år, så vi kan ikke klage. Vi er så tilfreds”, siger han og forklarer lidt, hvad han hørte undervejs i første træk.

”Vi kunne høre allerede, da vi kørte af sted, at jo jo den lyder ikke godt, så hvis vi kunne blive blandt de ti bedste, så ville vi være tilfredse”, siger han.

Hvor hård er konkurrencen?

”I den her klasse er der ti, der kan vinde. Det er meget med bane, dæk og motor. I bund og grund er der ti i klassen, der kan gøre det”.

Der står på din traktor ”old Ford never dies”. Hvorfor det?

”Mine gode venner fra Team Hurricane nede i Holland siger, at en gammel Ford bliver bare stærkere og stærkere. Og sådan er det jo, den bliver bare stærkere og stærkere”, siger han med et grin.  

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.