Henter skårlæggere til hele Europa - klar til større armbevægelser i Hammershøj

MacDon-importøren Buchart Agro er netop flyttet ind på 300 m2.

Importen af de canadiske MacDon skårlæggere og skæreborde til hele det europæiske marked får fremover mere plads til at drive virksomheden og vise produkterne frem i Hammershøj mellem Hobro, Randers og Viborg.

Importøren Buchtrup, der opgiver sin omsætning til 15 mio. kr. om året, er nemlig flyttet ind i en 300 m2 stor erhvervsbygning i Hammershøj.  

- Det er helt fantastisk at flytte ind i disse lokaler. Det er med til at fremtidssikre virksomheden, idet her er mere plads og bedre faciliteter til at servicere kunderne. Med en 3000 m2 stor grund er der også mulighed for at udvide forretningen, når det kommer dertil, siger 49-årige Michael Buchtrup, der er fjerde generation i familieforetagenet.

Han er også eneste ansatte, da montering og servicering af produkterne er udliciteret til Midtfjord Agro i Løgstør.

Pallereolerne i den nye lagerhal er nu indrettet med alle nødvendige reservedele til MacDon-maskiner – herunder sejl til skårlæggere. Men Buchtrup Agro ligger også inde med rundballeremme til alle rundballepressere, samt reservedele til Schulte rotorklippere og andre maskiner.

"Min bogholder siger, jeg har et alt for stort lager. Men det gælder om at have varerne på hylden og kunne levere, når kunderne står og mangler tingene", siger Michael Buchtrup, der også har specialiseret sig i levering af larvebånd til land- og skovbrug.

Indtil nu har maskinerne været udstillet hos Midtfjord Agro. Fremover glæder han sig også til at udnytte muligheden på Pilevej 21 i Hammershøj.                 

"Vores kunder er altid velkomne til at kigge forbi, der er kaffe på kanden", siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.