Her er den store radrenser, der kan trykke kemiforbruget ned

Horsch viser på Agritechnica radrenseren Transformer, der henvender sig til både økologer og konventionelle.

Det er en radrenser med mange muligheder, som den tyske producent Horsch viser på Agritechnica. Radrenseren Transformer henvender sig til både konventionelle landmænd og økologer.

»Den kan rense i korn, majs, roer og raps og andet. Den henvender sig også til det, som man kalder hybrid-farming, hvor man anvender både mekanisk og kemisk ukrudtsbekæmpelse«, siger Arne Gejl fra den danske Horsch-importør Stroco-Agro, der tilføjer, at den viste 12 meters version på Agritechnica passer til 16 rækker majs eller 24 rækker roer.

Transformer fås i arbejdsbredder på 6, 9 og 12 meter. Den fås med en rækkeafstand fra 25 og op til 75 centimeter.

Det er en fuldt Isobus kompatibel maskine med GPS SectionControl løft af renseenhederne. Transformeren kan bestykkes med forskellige kamerasystemer.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.