Her er Kubotas helt nye traktorserie

Helt ny serie skydes ind i segmentet for traktorer mellem 120 til 140 hk.

Sensommeren og efteråret har været travlt, når det gælder lanceringer af traktorer lidt over 100 hk.

De små landbrugstraktorer er et stort segment på europæisk plan, og her er en af specialisterne i mindre og mellemstore traktorer, Kubota også klar til at sætte et nyt stød ind.

Kubota lancerede onsdag formiddag på et større – online selvfølgelig - pressemøde en ny M6-serie, der starter med mindste model på 123 hk i M6122-modellen, fortsætter med 133 hk på M6132 og slutter med 143 hk på den nye M6142-model.

Modelserien går ind og sender formentlig serien MGX på pension på det danske marked.

Hos den danske importør Nellemann Machienery kalder salgschef Lars Rævsager den nye serie for en langt mere moderne traktorserie, der minder om storebrødrene fra M7-serien.

”Der er ingen tvivl om, at M6’eren kommer til at ligne M7 ret meget med power shift gear. Den er udstyret med en 6,1 liters motor, som på ingen måde er en boostet motor, hvor man har trukket elastikken tre gange. Den kan bl.a. blive interessant som en frontlæssertraktor på kvægbrug”, siger han og oplyser, at den nye serie lander hos importøren i december.

Motoren er selvfølgelig hentet in house, da Kubota efterhånden har produceret 30 mio. motorer og mere end fire mio. traktorer, som mærket også promoverer her i 130-året for Kubotas stiftelse i Japan.

Ved transportopgaverne kan den iøvrigt skyde 20 ekstra hk ind på alle tre modeller i serien. 

For grøntsagssegmentet kan min. hastigheden sættes til 0,2 km/t ved brug til særlige opgaver.

På Kubotas største traktorserie, M7, sker der en række mindre opdateringer, så den er Stage V-klar, får bedre lys og klimaanlæg. Den nye M7 er allerede kommet ud til den første forhandler SR Agro i Nordjylland.

På de mindre M4 og M5-serier sker der også nogle opgraderinger hist og her.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.