Her er New Hollands næste nye stortraktor

T7-serien bliver fornyet i den store ende, og får en del elementer fra den allerede lancerede storebror T8.

På et internationalt pressemøde har New Holland netop offentliggjort en række nye modeller omkring 300 hk.

Det er den populære T7-serie, der får opdateret de såkaldte heavy duty-modeller - altså flagskibene for T7-serien.

Modellerne får mere plads i førerhuset og så er der gearet op for elektronikken og online features, som man også fik opdateret på de større og nye T8-modeller sidste år.

Som det måske kan ses, så er kabinen helt ny i serien, hvilket betyder mere plads, nye features for at forbedre komforten og så hævder New Holland, at lydniveauet kan holdes nede på 66 decibel.

Kabinen kalder New Holland for 'Horizon Ultra-kabinen' og er ifølge New Holland helt omstruktureret i forhold til forgængeren. Der er iøvrigt kun genbrugt to procent af delene på den nye traktor fra forgængeren.

En af de ændringerne for at lave mere plads er en forlænget kabine - hvilket bl.a. betyder plads til et 30-liters opbevaringsrum bag sædet og et afkølet rum på 12 liter. New Holland vurderer selv, at det nye design også giver bedre udsyn forud, mens holder øje med området omkring traktoren.  

En ny arbejdslys-pakke med op til 24 LED-lys skal sikre ordentlig udsyn på de sene arbejdstimer.

Nyt display i rattet

Kendere af New Hollands T7-modeller vil nok også hurtigt spotte, at der er noget anderledes ved rattet, hvor der er placeret et nyt display med navnet CentreView.

Som på T8-modellerne er den nye T7 også en digital traktor, der i lighed med udviklingen i branchen kan forbindes direkte med mekanikeren, driftslederen hjemme på kontoret og betjenes via New Hollands digitale system PLM.


 

I kabinen er der flere velkendte komponenter fra sidste års T8-serie. SideWinder Ultra-armlænet kommer også med i de nye modeller, og så følger IntelliView-display på 12 tommer også med.

Det betyder, at traktorpiloterne i den nye traktor får en lang række muligheder for selv at indstille traktoren alt efter egne behov og ønsker. 

Vi har fortsat ikke modtaget alle specifikationer på de modeller, men vi opdaterer efterhåndenen, som vi modtager dem.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.