Her er overblikket: De bliver Deutz-Fahr forhandlerne

Landet bliver fordelt mellem syv-otte Deutz-forhandlere.

Morgendagens landkort med Deutz-Fahr-forhandlere i Danmark er nu tegnet.

De bliver syv-otte stykker med seks velkendte forretninger i Jylland, en endnu unavngiven forhandler på Fyn og Snertinge Maskinforretning på Sjælland.

Nordic & Baltic Sales Manager Torben Pedersen oplyser til LandbrugsAvisen, at hovedmålet fra næste år bliver, at hver forhandler kommer halvvejs mod målet om, at de årligt sælger 10 til 15 nye Deutz-traktorer i deres regioner.

»Vi skal gerne op på 50-60 stykker næste år, også for at netværket af forhandlere selv kan se idéen i at bruge tiden og pengene på at løfte det her«, siger han og kalder det afgørende, at de på sigt får noget flow igennem deres forretninger.

»Skal man kunne levere en god service på et mærke, skal man op på et vist antal for at få det nok mellem hænderne. Nu bruger vi 2021 til at få løftet alle og få dem tættere på. De får direkte kontakt med fabrikken, og jeg vil gøre alt for at få så mange ud til dem fra Tyskland og Italien«, siger han.

Han erkender, at man ikke bare på få måneder løfter et traktormærkes position i markedet.

»Det er ikke bare at køre lidt skarpere priser i en periode og knipse med fingrene. Der skal mere til, og det vil vi arbejde på. Den store skæringsdato bliver 1. januar, hvor kører for fuld kraft i den nye organisering«, siger han.

De jyske forhandlere bliver Manna Traktor, Thy Traktor- og Maskinservice, Ølgod/Brørup Maskinforretning, Midtfjord Agro, Grundvad Maskinhandel og AP Andersen.

Faktaboks

Deutz i Danmark

  • Deutz-Fahr bliver fremover selv direkte importør af mærkets traktorer og mejetærskere til Danmark.
  • Distributionen kommer til at ske via færre forhandlere end hidtil.
  • Hidtil har HCP været importør. HCP fortsætter som Deutz-importør i Norge og Finland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.