Her kommer der ny McCormick forhandler

Samarbejdet mellem Helms TMT-Centret A/S og Thy-Mors Udmugning og Maskinservice bliver nu udbygget, idet firmaet er blevet lokal forhandler af McCormick traktorprogrammet.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice, Sundby Thy ved Snedsted i Thy, er ny forhandler af McCormick traktorprogrammet i Thy og Hanherred samt på Mors.

Det skriver Helms TMT i en pressemeddelelse.

"Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Thy-Mors Udmugning og Maskinservice omkring salg af McCormick traktorer", siger Jakob Helms fra Helms TMT-Centret A/S, der for nylig blev dansk importør af McCormick traktorprogrammet fra italienske Argo Tractors. 

"Vi har nemlig i forvejen et rigtig godt samarbejde med firmaet, da de igennem en årrække har været vores lokale forhandler af Schäffer læssemaskiner", forklarer Jakob Helms.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice har allerede solid erfaring med salg af traktorer. De har, ifølge Jakob Helms, en professionel tilgang til opgaverne.

"Med deres beliggenhed i Sundby Thy dækker de et område med en vis afstand til vore egne tre afdelinger. De vil være lagerførende i løbet af kort tid", siger Jakob Helms.

Forhandleraftalen mellem Thy-Mors Udmugning og Maskinservice og Helms TMT-Centret A/S blev indgået under Agromek i november sidste år.

Udbygget samarbejde

"Vi har i forvejen et rigtig godt samarbejde med Helms TMT-Centeret omkring Schäffer læssemaskinerne, og vi glæder os til, at dette samarbejde nu bliver udbygget omkring McCormick traktorerne", siger Jan Christensen, indehaver af Thy-Mors Udmugning og Maskinservice.

"Vi har hidtil forhandlet et af Argo Tractors’ øvrige produktprogrammer, nemlig Landini traktorerne, hvilket vi fortsætter med", fortæller han.

"Det tegner lovende, for McCormick som brand har et godt ry. Desuden ved vi af erfaring, at Helms TMT-Centret er en solid samarbejdspartner. Vi har nogle fælles værdier, fordi både de og vi er familieejede firmaer", påpeger Jan Christensen.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice blev grundlagt for 32 år siden og beskæftiger totalt 11 medarbejdere. Udover traktorer og læssemaskiner sælger og servicerer firmaet blandt andet diverse landbrugsmaskiner, udmugningsanlæg og fodringsanlæg.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.