Herborg Maskinforretning ny GreenTec-forhandler

I et bælte fra Ringkøbing i vest til Juelsminde i øst og fra cirka Herning i nord til Billund i syd er det fremover Herborg Maskinforretning, som sælger og servicerer maskinerne fra Spearhead og GreenTec

GreenTec A/S, der producerer egne løsninger og har importen af Spearhead blandt andet til det danske marked, har nu lavet endnu en ny forhandleraftale.

Herborg Maskinforretning A/S med tre afdelinger i henholdsvis Herborg, Farre og Nr. Nissum er nummer otte i rækken af de fremtidige forhandlere, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

"Vi er meget glade for aftalen, fordi løsningerne fra både Spearhead og GreenTec er gode, pålidelige og professionelle maskiner," siger maskinhandler Keld Andersen, Herborg Maskinforretning A/S, i pressemeddelelsen.

Forretningen har i en længere årrække forhandlet maskinerne, men salget har fået ekstra fart siden starten af november 2014. På det tidspunkt blev det nemlig klart, at den store John Deere-forhandler fremover vil have et bredt forhandlerområde fra Ringkøbing i vest til Juelsminde i øst.

Løsninger til mange områder

I forbindelse med aftalen om forhandling har Herborg Maskinforretning A/S ansat en yderligere sælger inden for have- og parkområdet med særlig fokus på GreenTec og Spearhead.

I landbruget er der også stor interesse for de løsninger, som tilbydes, siger maskinhandleren, eksempelvis afpudsere til stubmanagement samt hegnsklippere til brug på frontlæssere, minilæssere og teleskoplæssere.

Kurser i løsningerne

I forbindelse med aftalen om forhandling af Spearhead og GreenTec skal alle typer medarbejdere, der skal have med løsningerne at gøre, på kursus i Kolding. Det er for at kunne give god service.

Desuden vil Herborg Maskinforretning have maskiner i sin udstilling og masser af slid- og reservedele på lager til de gængse behov.

 

åbent hus

I dag fredag 16. januar er der åbent hus i Farre-afdelingen med fokus på blandt andet Spearhead og GreenTec.

Fredag 30. januar og lørdag 31. januar er der åbent hus i Herborg-afdelingen, hvor man kan se og høre meget mere om løsningerne fra GreenTec og Spearhead.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.