Hidtidig McCormick-importør: Vi har ikke givet traktoren den opmærksomhed, som den fortjener
Stenderup siger, at det giver god mening, at Helms TMT sandsynligvis overtager agenturet.

Det er uden sure miner, at Stenderup A/S nu strækker våben som importør af McCormick traktorer efter år med traktormærket.

”Vi er naturligvis kede af, at vi fremadrettet ikke skal have McCormick som samarbejdspartner. Det har været et velfungerende samarbejde, som vi har været glade for”, siger adm. direktør Troels Stausholm Jensen i en pressemeddelelse og kommer med en erkendelse samtidig son han ønsker Helms TMT alt mulig held og lykke med McCormick fremadrettet.  

”Vi er også bevidste om at vi ikke har givet McCormick den opmærksomhed, hverken på salg eller markedsføringssiden, som den fortjener. Vi er specialister i indendørsmekanisering til mælkeproducenter, og vi må erkende, at det ikke er traktorer, vi har fokuseret på. Derfor giver det god mening, at McCormick finder en ny samarbejdspartner,” forklarer Troels Stausholm Jensen.

McCormick har igennem længere tid ligget meget langt fra toppen af traktorsalget i Danmark.

I den officielle statistik over indregistrerede traktorer er tallet for landbrugstraktorer nede på to cifre for de seneste ti år.

Stenderup A/S oplyser, at man vil fortsætte med at servicere og reparere både McCormick og Case IH traktorer samt bibeholde lageret af reservedele.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.