Hjallerup Maskinforretning indtager Randers (næsten) uden maskiner

Den nye MF-forhandler i Randers flytter ind med et helt nyt koncept, hvor kunden kommer ind i super moderne virtuel maskinhandel uden maskiner.

Der bliver ikke så meget at sparke dæk på. Til gengæld bliver der rige muligheder til at opleve maskinerne i et supermoderne koncept i Hjallerup Maskinforretnings kommende maskinforretning i Randers.

”Konceptet bliver, at hvor Jysk Maskincenter(den tidligere MF-forhandler i byen) havde 8.000 m2, så vil vi på 650 m2 have et maskincenter, hvor kunden kan se alle maskinerne i et koncept, som bliver topmoderne”, forklarer salgsdirektør Kurt Harbo fra Hjallerup Maskinforretning.

Maskinforretningen bliver næsten uden maskiner – der vil nok være en traktor og et par maskiner for at vise, hvad det går ud på udefra – men ellers kommer maskinfremvisningen til at ske i en mini-biograf, hvor kunden kan se alle detaljerne via film.

”Vi skal ikke have et enormt lager eller udstilling af maskiner. Det fysiske maskinlager kører vi fra en af de andre afdelinger. Vi har jo vores brugtcenter i Hjallerup, hvor alle vores brugte maskiner er samlet. Reservedelslageret vil blive lagt op på helt normalt vis til daglig afhentning ”, forklarer han og oplyser, at værkstedet bliver på 200 m2, hvor fire til fem arbejdspladser kommer til at varetage de fleste daglige reparationer. De store reparationer bliver ude hos kunden, hvilket betyder, at Hjallerup Maskinforretning opgraderer bilen til at klare det setup.  

Ny maskincenter-klynge i Randers
Det nye maskincenter kommer til at ligge i den gamle TDC-bygning på Nikkelvej i Randers. Dermed bliver der skabt en lille maskincenterklynge i Randers, da matriklen ikke ligger mange meter fra naboen HCP Maskincenter, som har overtaget det tidligere Jysk Maskincenter.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.