Hobro-landbrug blandt de første til at få ny stortraktor

Frandsbjerg Agro ved Hobro har tegnet sig for tre topmodeller i Valtras nye S-serie.

En af de første ladning traktorer fra Valtras nye S-serie skal til Hobro-egnen.

Valtra oplyser, at Frandsbjerg Agro har bestilt tre styk af den nye topmodel S416, der topper hestekræfterne ved 420 styk.

Traktormodellen er så ny, at Valtra første nu begynder at sende den ud på de første demoture rundt omkring i Europa.

Hos Valtras danske organisation glæder salgs- og produktspecialist Bent Henneberg sig over, at forhandleren Agrotek og Søren Rasmussen fra den store agro-virksomhed nok en gang har indgået en handel.

- Vi er stolte over det professionelle samarbejde som vi oplever imellem vores forhandler og deres kunder, siger han i en pressemeddelelse.

Den nye S-serie skal modsat sin forgænger bygges ”hjemme” på Valtra-fabrikken i Finland, da Agco har flyttet produktionen af serien fra MF-fabrikken i Frankrig.

Motormæssigt får den kræfter fra en ligeledes finsk-bygget Agco Power-motor på 8,4 liter, som er udstyret med en trinløs transmission. Ifølge Valtra bruger traktoren fem procent færre omdrejninger end forgængeren og har et brændstofforbrug, som er ti procent lavere end forgængeren.

Emneord Agritechnica 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.