Holmsland Maskinforretning går fra Lely til Pöttinger
Holmsland Maskinforretning indgår nu et samarbejde med Pöttinger, efter at Lely er holdt op med at producere græsmaskiner.

Efter at hollandske Lely er ophørt med at producere græsmaskiner, ændres den fremtidige forhandling hos Holmsland Maskinforretning. Den midt- og vestjyske maskinforretning med afdelinger i Kloster og Kjellerup har igennem mere end 20 år haft forhandlingen af Lely, men fremover gælder det græsmaskiner fra østrigske Pöttinger.

De Lely maskiner, der gennem årene er solgt fra Holmsland Maskinforretning, vil stadig blive serviceret. Således vil der stadig i fremtiden blive lagerført slid- og reservedele til Lely maskinerne.

»Det er med vemod at afslutte med Lely, men vi kan forsikre, at alle vores Lely kunder får opbakning til deres maskiner i fremtiden. Og med Pöttinger starter vi et nyt kapitel, hvor vi får udvidet vores produktsortiment på både græs- og jordbehandlings-maskiner«, siger Arne Nielsen, indehaver af Holmsland Maskinforretning, mens man hos Pöttinger ser det som en styrkelse af det østrigske mærke i Danmark.

»Holmsland Maskinforretning har passion og engagement for de produkter de forhandler. Vi ser frem til i fællesskab at løfte salget af Pöttinger maskiner i området«, siger salgschef Lars Andreasen, Pöttinger Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.