Horsch-app kan lette hverdagen
Indsåning på såmaskinerne og kontrol af dyserne på sprøjterne er nogle af mulighederne.

Somme tider kan de små ting gøre en stor forskel. Det er i hvert fald det, som Arne Gejl fra den danske Horsch-importør, Stroco-Agro slår på, da vi møder ham på Horsch-standen på Agritechnica.

Han henviser til noget så enkelt som en app, Horsch MobileControl og SmartCan.

»Den App kan bare gøre nogle enkelte ting lidt lettere, såsom tjek og indsåning af såmaskinen, hvor betjeningen foregår med mobilen ude ved maskinen. Eller hvis man er ude med marksprøjten og en dyse er stoppet, og man ikke lige kan se, hvilken en af dem det er - så kan piloten gå ud bag bommen og aktivere en sektion med mobilen og lokalisere den stoppede dyse«, siger Arne Gejl.

Men den lille hjælper kræver, at maskinen er forsynet med et SmartCan modul, som kan installeres på flere og flere af maskinernes computere, så man med systemet kan finde fejl på maskinerne, men også lagre data.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.