Horsch arbejder på stor trailersprøjte
Horsch kommer til at vise en stor sprøjte på det kommende Agritechnica med tandem-aksel og to-delt tank.

12.000 liter er størrelsen på en ny trailersprøjte, som tyske Horsch i øjeblikket arbejder på at udvikle. Sprøjten bliver en af flere nyheder på det kommende Agritechnica.

Sprøjten kommer til at bestå af et to-tank system, hvor den bagerste tank kan tømmes først for at ligge mest mulig vægt over på traktoren og dermed gøre det lettere at køre op af bakker.

Overblik: 11 selvkørende sprøjter - fordelen findes i arbejdet i markenMark Mandag 1. april 2019 · 15:11

Samtidig vil den sandsynligvis få en række nye funktioner, som Horsch arbejder med at udvikle. Det gælder for eksempel en ny type dyse, der selv kan måle flowet igennem dysen og som også kommer til at måle selve spredebredden – alt sammen funktioner, der trækker i retning af præcisionslandbruget. 

Horsch er ligeledes klar med en helt ny platform af selvkørende sprøjter fra 6.000 til 8.000 liter, som du kan læse mere om senere her på landbrugsavisen.dk 
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.