Horsch-importør får et mærke mere med i salgsmappen

WekoAgro skal importere hollandsk mærke til kartoffelproducenterne.

Med afdelingne i Bording og Hoven står WekoAgro i forvejen solidt placeret på markedet for udstyr til kartoffelproducenterne.

Fremover får de et ben mere, da man har indgår et samarbejde med importøren af håndteringsmaskiner fra hollandske Bijlsma Hercules, VPL-System.

Fremover får WekoAgro entreprisen med at servicere hollandske maskiner som sorteringsanlæg og transport- og sorteringsanlæg rundt omkring hos kartoffelproducenter, mens VPL-System selv tager sig af såkaldte turnkey-projekter som ventilation, tørring og køl, som det oplyses i en pressemeddelelse.

Anlæggene er udover kartoffelsektoren også velegnet til diverse rodfrugtproducenter.

WekoAgro er mest kendt som Danmarks importør og forhandler af Horsch program til jordbearbejdning. Efter opkøb af maskinforretninger i Bording og Hoven har maskinhandleren også specialiseret sig i udstyr til kartoffelproducenter med mærker som AVR, Downs, Standen og vandingsmaskiner fra Fasterholt og Scanregn i porteføljen.

Selskabet beskæftiger i dag mere end 60 ansatte, og har bl.a. godsejer Bendt Wedell i ejerkredsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.