WekoAgro satser nu kraftigt på markvanding

I afdelingen i Hoven har WekoAgro ansat en række medarbejdere til at løfte et nyt koncept indenfor markvanding.

Med et svensk vandings-mærke tilføjet porteføljen satser WekoAgro, der mest er kendt som Horsch-importør, nu stærkere på udstyr og løsninger til markvanding, oplyser maskinimportøren og handleren i en pressemeddelelse.

 

Fra WekoAgro forlyder det, at man har udviklet et nyt koncept, WekoWater, hvor man i højere grad vil holde kunderne i hånden fra start til slut indenfor vanding. Det gælder lige fra projektering, brøndboring og til valg af pumper, rør og vandingsmaskine, oplyses det.

 

Selvom WekoAgro mest er kendt for Horsch, så er virksomheden ikke pludselig hoppet ud i et helt nyt område. I de senere år har man opkøbt maskinforretninger i Bording og Hoven, hvor der arbejdes en hel del med kartoffelproducenter, som netop kræver en del markvanding.

 

Det oplyses, at WekoAgro netop har sikret sig eneimport af en indtrækningsmaskine fra svenske Rosenqvists.

- For eksempel har vandingsmaskinen en integreret bom, som blandt andet er med til at reducere vandforbruget, lyder det fra Mogens Lauridsen, produktspecialist i WekoWater.

 

Den nye indtrækningsmaskine, der har fem års garanti, bliver præsenteret i Bording den 22. juni ved indvielsen af WekoAgros nye klargøringscenter og på dyrskuerne i Odense og Herning. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.