Horsch smider traktoren på genbrugspladsen

Har sendt første redskab ud på prøve, der køres af en robot.

Den store tyske redskabsproducent Horsch har gang i en række spændende forsøg.

Ejer og direktør Phillip Horsch viser i øjeblikket på sin Twitter-konto video af en såmaskine fra Horsch, der har en robot i Horsch farver som trækdyr.

 

 

I sin opdateringer skriver han, at robotten arbejder ganske fint og selv klarer forager-vendingerne. Han gør selv opmærksom på et væsentligt problem for at gøre selvkørende maskiner levedygtige: Sikkerhedsregler betyder, at der skal stå en person indenfor 600 meter og følge den selvkørende enhed.

 

 

Regler eller ej, så synes Horsch at være ret dededikerede til at udforske området yderligere. Ifølge Philip Horsch arbejdes der nemlig på to andre koncepter indenfor selvkørende redskaber, så Horsch totalt set vil afprøve tre koncepter med forskellige størrelse maskiner i marken ”så hurtigt som muligt”, som det formuleres.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.