Horsch vil bearbejde stub og efterafgrøder med nyt redskab
Med sine to kniv-valser er Cultro beregnet til at få has på raps- og majsstubbe samt efterafgrøder.

Horsch føjer et nyt redskab til i produktprogrammet. Cultro TC’s fornemmeste opgave bliver at pulverisere majs- og stubrester via sine to valser med skarpe skær, som på den måde kan skære og findele stubresterne. Derfor er Cultro også eminent til at bearbejde efterafgrøder med, fremhæver Horsch.

Knivene på de to valser er placeret i forskellige vinkler for at opnå den såkaldte crosscut funktion, og selve valsernes diameter er lille for at opnå større kontakt med planteresterne fra de i alt seks rækker af knive på hver valse.

Cultro TC kommer i første omgang i to versioner: En liftophængt udgave på tre meter og en større bugseret af slagsen med 12 meters arbejdsbredde.

Vælger du versionen på tre meter kan du vælge at få Cultro TC som frontredskab uden pakker på i kombination med for eksempel en Joker CT discharve. Men fælles for såvel stor som lille Cultro er, at de egner sig til høje arbejdshastigheder - helt op til 20 kilometer i timen, lover Horsch, der angiver 200 hestekræfter som minimum til den store bugserede udgave.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.