Hundahl stopper hos maskinhandlerne – ny i bestyrelsen kommer fra Ingemann Larsen
Erik Hundahl fra J. Hundahl stopper i bestyrelsen hos Dansk Maskinhandlerforening, der fortsat har Jens Aage Jensen i formandsstolen.

Han sad pænt med på bestyrelsesrækken under dagens generalforsamling. Men derefter var det så også slut. Erik Hundahl fra New Holland-forhandleren J. Hundahl stopper for denne gang hos maskinhandlerne på grund af den berømte tidsklemme. I stedet valgte generalforsamlingen Per Larsen fra Ingemann Larsen som nyt medlem af bestyrelsen.

Udover skiftet er bestyrelsen ellers kendetegnet af en høj grad af kontinuitet. Anders Andersen, Frøslev Maskinforretning og Lars Jensen, Maskinpartner fortsætter som menige medlemmer, mens Jens Aage Jensen fra Powtec i Bording Kirkeby tager en ny periode som formand i lighed med næstformand Lars Søndergaard fra O. Søndergaard & Sønner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.