Hurtigere dæk-assistance til lokale landmænd

Super Dæk Service i Fredericia har investeret i nyt udstyr, der skal sikre bedre og hurtigere service til danske landmænd.

Værkstedskæden Super Dæk Service har de seneste år investeret flere ressourcer i virksomhedens døgnbemandede Breakdown Service, hvor man med op til 70 servicevogne i hele landet kan hjælpe blandt andet landbrugsmaskiner med hurtigt at blive kørende igen.

Som resultat af en stigende efterspørgsel har man i Fredericia meldt sig i rækken af afdelinger, der har investeret i nyt udstyr for at kunne yde hurtigere service til landmænd i nød, fremgår det af en pressemeddelelse..

"Vi har har investeret i en større, ny lastbil med en kraftig kran samt dækmaskine, så vi kan udføre arbejdet effektivt ude hos landmanden. Det gør i stand til at arbejde endnu mere effektivt og kunne håndtere de store, tunge løft endnu bedre og hurtigere, når der skal skiftes de helt store dæk eller hjul på landmændenes maskiner", fortæller afdelingsleder hos SDS Fredericia, Karsten Pedersen i pressemeddelelsen.

Ambitionen er, at kunden i 90 procent af tilfældene fra de ringer, til de er kørende igen højst skal gå to timer, hvis de er brudt ned i Fredericia kommune eller omegn. 

Super Dæk Service har udover afdelingen i Fredericia 62 afdelinger i hele landet, hvoraf flere har landbrugsspecialister tilknyttet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.