Hurtigere påfyldning af Väderstad-såmaskine
På Agritechnica lancerer Väderstad en ny central påfyldning til Väderstad Tempo L rækkesåmaskinen.

På Agritechnica i Hannover i november vil Väderstad lancere en ny, central påfyldning til rækkesåmaskinen Tempo L. Højhastigheds-såmaskinen får dermed yderligere skruet op for kapaciteten.

Den centrale påfyldning betyder, at i stedet for at fylde frø på hver enkelt rækkeenhed, kan landmanden nøjes med at fylde én central 3.000 liter tank. Herefter vil Tempo rækkesåmaskinen distribuere frøene til de enkelte rækkeenheder.

»Med denne funktion, øges landmandens produktivitet og kapacitet yderligere,« siger Jörgen Dahl, produktchef inden for såmaskiner hos Väderstad i en pressemeddelelse. Det centrale påfyldningssystem arbejder under tryk og føder konstant såenhederne med frø. Når frøene er leveret til såenhederne, klarer den patenterede PowerShoot teknologi resten.

»Takket være Tempo såenhedens PowerShoot teknologi, leverer den en exceptionel præcision ved meget høj hastighed«, lover Jörgen Dahl.

Den nye centrale påfyldning fås til Tempo L modellerne Tempo L 12, Tempo L 16, Tempo L 18 og Tempo L 24, altså maskiner fra 12 til 24 rækkeenheder og et komplet sortiment af afgrøder.

Tempo L med central påfyldning har premiere på Agritechnica i november i Hannover og vil være tilgængelig på markedet fra begyndelsen af 2021.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.