"Hvis bare vi havde tre af ham på værkstedet, så kunne vi klare os"

Christian Thomsen fra Sofiedal skal fredag og lørdag kæmpe om DBL 2018-tronen.

Christian Thomsen, 21,er den fjerde og sidste finalist. Han er i praktik hos Langelund Maskinstation.

Den 21-årige lærling fra Sofiedal nær Tinglev elsker udfordringer. Og trods flair for det mekaniske søger han nye udfordringer, når han er udlært. 

Han har nemlig meldt sig til Beredssskabsstyrelsen, og det ærgrer medejer af Langelund Maskinstation, Rasmus Sisker: 

”Christian er en utroligt ihærdig fyr, som er meget pertentlig med det, han laver. Han er vellidt af sine kolleger, og man får aldrig et nej, hvis man spørger ham om hjælp. Han er mødestabil, og er der noget, der skal køre dagen efter, bliver han ved til, han er færdig. Der er masser af godt arbejde gemt i ham, og vi joker med, at hvis bare vi havde tre af ham på værkstedet, så kunne vi klare os. Vi har talt om at beholde ham, men han skal jo i trøjen. Det kommer an på, hvad han kommer op i, men i det store hele har han gode chancer for at vinde”

Christian Thomsen er,sammen med sine tre konkurrenter, klar til at give sit bedste den 2. og 3. november, når de skal kæmpe om at blive Danmarks Bedste Lærling - landbrugsmaskinmekaniker 2018.

Konkurrencen afholdes på Erhvervsskolerne Aars, hvor de fire kandidater uddanner sig, når de ikke er på deres læresteder.

Alle fire lærlinge skal i finalen igennem den samme række, for dem, ukendte opgaver, hvor de får point alt efter, hvor godt de løser hver enkelt opgave.

Den deltager, der samlet får det højeste antal point, vinder titlen og kan kalde sig Danmarks Bedste Lærling 2018. 

Finalisterne er fundet på baggrund af en række opgaver, som de skulle løse ved tilmeldingen til konkurrencen. De fire, der klarede sig bedst, gik videre til finalen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.