Hvordan bruger landmand og maskinstation hinanden bedst?

Maskinstationernes organisation sætter fokus på samarbejdet på årets Agromek.

Danske Maskinstationer & Entreprenører sætter fokus på samarbejdet og relationerne mellem maskinstation og landmand, når de tropper op til Agromek i næste uge.

”For mange landbrug er maskinstationen en partner, når grovfoderet skal bjærges, eller når gyllen skal køres ud. Men for en stadig større del, er maskinstationen blevet en partner, der kommer med den nyeste teknologi, veluddannede maskinførere og ikke mindst en stor kapacitet således, at marken passes optimalt”, siger Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E forud for Agromek.  

Ifølge direktøren er der ingen tvivl om, at god planlægning og dialog bidrager til opskriften på det gode samarbejde.

”Men afgørende er det, at maskinstationen har lysten og evnen til at sikre, at de danske landmænd forbliver de bedste i verden ved hele tiden at være på kant med udviklingen, og sammen med landmanden flytte denne endnu længere ud”, siger han.

På DM&E messestand har maskinstationsejeren desuden muligheden for at orientere sig om, hvilke krav kunden vil stille til sin samarbejdspartner de kommende år.

”Det kan være den førerløse traktor, præcisions-marksprøjten eller nye, smarte softwareløsninger, som styrer maskine og traktor. Det er selvfølgelig vigtigt at være orienteret således, at investeringerne planlægges og justeres efter fremtiden”, siger Bent Juul Jørgensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.