I dag er det Store Optum Dag

Case IH præsenterer Optum AFS Connect både i marken med en månedlang demotur og digitalt i dag..

I dag d. 17. september, præsenterer Case IH sin nye Optum AFS Connect traktor. Dette sker både digitalt via et online event for kunderne, men samtidig også med starten på en demotur rundt i Danmark.

Case IH løftede d. 1 september sløret, for deres nye Optum AFS Connect traktor. Det skete ved et online event for pressen med efterfølgende testkørsel..

Nu byder Case IH igen indenfor til et online event kaldet ”Made For The Real Pro” i dag den 17. september kl. 18. På Case IH’s side www.weare-caseih.com, kan man gratis tilmelde sig, og få en gennemgang af den nye traktor i et nyt online digitalt univers.

Samtidig starter Case IH også deres demo tur, rundt i det danske land. Første stop er i dag på Sjælland, og herefter går turen mod Fyn og Jylland, hvor ialt fem arrangementer venter i de kommende uger.

"Ved lanceringen af den nye Optum AFS Connect, var det vigtigt for os at få traktoren ud til kunderne, så hurtigt som muligt efter den officielle lancering", siger Martin Geert-Jørgensen, marketing manager for Case IH i Norden & Baltikum.

Case IH vil på demoturen fokusere meget på modellerne med den nye AFS Connect teknologi,
og samspillet mellem traktorerne og den nye MyCaseIH telematics portal.

Case IH’s Demo tur er arrangeret af Case IH og alle danske Case IH forhandlere, så der vil 
også være mulighed for at se forskellige redskabsproducenter repræsenteret ved de fem arrangementer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.