I nyt TraktorTech: Han ejer verdens eneste Dronningborg Jumbo årgang 2010
Nyt TraktorTech med en helt unik mejetærsker.

Kærligheden til Dronningborg er stor hos Per Mazur, der fik sin nye MF malet om i Dronningborg-farver med tilhørende stafferinger i 2010.

Under de flotte orange skærme gemmer sig en MF Centora 7282 mejetærsker årgang 2010 - en af de sidste produceret på Dronningborgs gamle mejetærskerfabrik, inden Agco lukkede produktionen ned og flyttede den til Breganze, Italien. Den er malet i original Dronningborg-farve og har også staferinger, der på en prik minder om dem, der sad på de ældre Dronningborg-maskiner. Der står også Jumbo på siden. »Ja, den tiltrækker folks opmærksomhed. Og jeg får ofte spørgsmål om den«, fortæller Per Mazur.

Forvirret? Så læs det nye TraktorTech

Udover historien om Per Mazurs Dronningborg, så byder vi bl.a. på en brugtklassiker i form af den kompakte, men højtydende John Deere 7280R.

Snyd dig heller ikke for at kig inden i maskinhuset hos Langelund Maskinstation eller et Flash Back 32 år tilbage i tiden med Massey Ferguson 3090. Vi går også i dybden, når vi kigger bag nyheden på østrigske Syntrac – er det i virkeligheden fremtidens traktorkoncept?

For de historieinteresserde er vi denne gang rejst tilbage i tiden i Japan, hvor Kubota bl.a. præsenterede en meget speciel fremtidstraktor på verdensudstillingen i Osaka i 1970. For de 79 kr. kan du også læse stor reportage fra Langelund Maskinstation.

Mangler du et abonnement? Klik på vores bestillingsside

Du kan også købe TraktorTech i kiosker over hele landet. Se vores forhandlerliste

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.