Ikke kun nye maskiner: Hollandsk virksomhed skal servicere Terra Gatorer
Ploeger vil fremover varetage service og reservedele på selvkørende Terra Gator-nedfældere i Europa.

Den hollandske virksomhed Ploeger har indgået en aftale med Agco om at stå for service og reservedele på alle de nu udgåede europæiske Terra Gator-maskiner. Det kommer i kølvandet på Ploegers satsning på markedet med en selvkørende gyllenedfælder, der blev præsenteret på Agritechnica.

Virksomheden kommer til at få adgang til al teknisk dokumentation om maskinerne - præcis som en officiel Agco-forhandler, og flere af de ansatte hos Ploeger har sågar en fortid med Terra Gator og Challenger.

Ploeger er nu i færd med at opbygget et varelager på en ny lokalitet. Det er planen, at lageret og den øvrige servicering af maskinerne træder i kraft pr. 1. januar 2018.

Agco stoppede i juli 2014 med produktionen af Terra Gatorer. Koncernen overtog i 2001 virksomheden Ag-Chem, der siden 1973 har produceret selvkørende gyllegrej.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.