Importør af kartoffelmaskiner: ”Meget tilfredsstillende”

Grimme Skandinavien leverer rekordresultat efter et år med vækst, hvor antallet af ansatte nåede over 60 stk.

I disse år er der medvind for kartoffelarealet, og det samme lune vind kan også ses hos branchens helt store distributør af maskiner.

Grimme Skandinavien med hovedsæde i Rødkærsbro øger bundlinjen til 10,7 mio. kr. mod 7,3 mio. kr. året før.

I et netop indleveret regnskab bedømmes resultatet selv som værende ”meget tilfredsstillende” i de traditionelle regnskabstermer.

Fra 2019 til 2020 er mandskabet øget fra 53 ansatte til 61 ansatte fordelt på selskabets markeder i Danmark og flere nordiske lande.

Det forbedrede resultat var varslet i sidste års regnskab. For det nye år forventer Grimme Skandinavien at kunne fastholde årets aktivitetsniveau.

Grimme Skandinavien oplyser ikke omsætningstal, men ifølge regnskabet var der i 2020 en bruttofortjeneste på ca. 53 mio. kr. mod 43,9 mio. kr. året før.

Generelt har flere maskinforhandlere og leverandører i den seneste tid leverert solide regnskabsresultater. Forleden kunne Horsch-impotøren Weko Agro Machinery også fortælle om fremgang - bl.a. også med stigende salgsstal fra deres satsning på kartoffelsegmentet.

John Deere-forhandleren Herborg Smede & Maskinforrenting fremviste i sidste uge igen et nyt rekordresultat for deres forretning.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.