Importør forventer stor interesse for ny harve
I 2018 starter MI salget af den nye Versatile VO harve, der med en fjedrende tand klarer både såbed og stub.

Tilbage på Agritechnica i november sidste år, lancerede Bednar en helt ny serie af harver.

Navnet er Versatile, og fra den kommende sæson er den danske importør, Maskinhandler Indkøbsringen (MI) klar til at levere de første eksemplarer af harven.

Versatile kommer i første omgang i to versioner på henholdsvis 6,0 og 7,5 meters arbejdsbredde. I 2019 følger to større udgaver på 9,0 og 12,4 meter. Fælles for alle fire er dog, at konceptet består af en fjedrende harvetand, der kan udstyres med forskellige spidser afhængig af behovet.

»Det er en vigtig nyhed, og vi forventer stor interesse for modellen«, fortæller Christian Korsholm, salgskonsulent hos MI.

Bednar vil være med på Strip TillMaskiner Søndag 12. november 2017 · 14:28

Han mener, de fjedrende harvetænder er savnet i landbruget, der er præget af store redskaber med stive tænder eller disc.

»Og monterer man gåsefodsskær på den, så er der fuld gennemskæring i hele arbejdsbredden«, tilføjer han.

Ned til 15 centimeter

Harven kan fås både med og uden valser. Den kan også udstyres med en lamelplanke foran, og dens fleksibilitet gør den velegnet som både såbedsharve og stubredskab i arbejdsdybder ned til 15 centimeters, angiver Bednar.

»Prisen for en udgave på seks meter vil være omkring 400.000-450.000 kroner, men det afhænger naturligvis af, hvad man vælger til af ekstraudstyr«, tilføjer Christian Korsholm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.