Ingen kørsel i græsset med ny Kuhn-rive

Kuhn supplerer sin bagmonterede Merge Maxx-picuprive med en frontmonteret version, så hele skåret nu samles op med pickup

Med den nye front-pickuprive Merge Maxx 440 lukker Kuhn helt bogstaveligt et hul i rivelinjen.

Med den i fronten og en agtermonteret Merge Maxx efter traktoren, køres der nemlig slet ikke i græsset under sammenrivningen.

Det sikrer en god skårsamling med intakt bladmasse og minimal jordkontakt og forurening af skåret med råaske.

- Nu kan vi dække hele arbejdsområdet med den frontmonterede pickuprive. Vi har fået meget positiv kundefeedback på Merge Maxx-pickupriven for både foderkvaliteten og rivens funktionalitet, siger produktchef Robert Vemmelund, MI.

Ploeger selvkørende pickup-rive

Kun to pickup-river deltager

Også Brørup Traktor- og Maskincenter viser en pickuprive frem. Om det bliver Ploegers selvkørende eller bugserede pickuprive, er i skrivende stund uafklaret.

Pöttinger har netop lanceret en pickuprive, men den er først salgsklar til august og kommer ikke til Græsland 22. Kverneland/Kubota overtog i efteråret 2021 den italienske pickuprive-specialist ROC, men viser heller ikke denne rivetype frem på Græsland 22.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.