JCB når nye højder med ny teleskoplæsser
JCB har lanceret ny teleskoplæsser, der løfter op i 18 meters højde.

JCB, der er verdens største producent af teleskoplæssere, føjer nu en ny teleskoplæsser til programmet, nemlig JCB 540-180 HiViz, der ifølge importøren, Nicolaisen & Larsen med afdelinger i Ulfborg, Vissenbjerg og Ringsted, er designet for at mindske spildtid, ligesom der er gjort meget ud af sikkerhed og udsyn.

Nyheden, JCB 540-180 HiViz teleskoplæsseren, har ifølge de første oplysninger om maskinen en løftekraft på 4000 kg og kan løfte op i 18 meters højde. JCB har ifølge en pressemeddelelse fra Nicolaisen & Larsen været pioner inden for teleskoplæssere siden 1977.

Også når det gælder rendegravere har JCB en lang historie bag sig, da de har mere end 60 år på bagen, og producenten kan bryste sig af at have verdens mest solgte rendegraver i produktsortimentet, der omfatter mere end 330 forskellige maskiner. En af de mest solgte, også i Danmark, er 4CX modellen.

»Igennem de sidste 40 år har Nicolaisen & Larsen leveret den største mængde rendegravere til det danske marked, og det forventer vi vil fortsætte i de kommende år. Vi står stærkt med JCB rendegraveren, der er den meste solgte i verden,« siger Dennis Faurby, markedschef hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.