JF giver mikservogn ekstra gear
Med fire trin i gearkassen sikrer JF både en blød opstart, lavt dieselforbrug og en total tømning af vognen.

De fleste mælkeproducenter med fuldfoderblandere kender bøvlet, når en fuld vogn har stået lidt og skal slås i gang igen. Opstartener ofte den del af blandearbejdet, der kræver mest moment og belaster traktorens og vognens transmission mest.

Derfor tilbyder Kongskilde-ejede JF nu firetrinsgearkasser på sine fuldfoderblandere.

Første gear bruges til selve igangsætningen af sneglene i en blanding, der godt kan veje op til 20 ton og ofte også har sat sig lidt. De to midterste gear er til blandearbejdet, hvor der for eksempel ved opblanding af ungdyrblandinger eller andre ’lette’ blandinger kan køres i tredje gear og spares diesel. Det sidste gear med de hurtigste omdrejninger på blandesneglene bruges til tømningen, hvor foderet nærmest kastes af sneglevindingerne.

 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Stand: X1100

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.