Joan Ørting til traktoraften
Sexolog kommer til Ringe Maskinforretning fredag aften.

Sangen »Sex machine,« ville være godt som sound track på fredag d. 5. februar.

Da har Ringe Maskinforretning på Fyn nemlig inviteret en »special guest« på besøg, som de skriver i deres invitation.

Aftenen starter klokken 17 med en sandwich og noget at drikke.

»Derefter har vi inviteret Joan Ørting til at komme og fortælle lidt om, hvad man også kan bruge de lange vinteraftener til,« skriver Ringe Maskinforretning i invitationen.

Sexologen blev kendt i TV3-programmet Sexskolen fra 2006 - og er i dag alt fra coach til forfatter.

Direktør Hanne Korsdal Andersen, Ringe Maskinforretning, er med på, at det måske er et lidt opsigtsvækkende valg af gæstetaler.

»Ja, det er lidt anderledes. Man skal nogle gange tænke ud af boksen... Der er jo mange tilbud til landmændene med temadage og temaaftner, hvor der ofte er et indslag med en konsulent af en slags.

Så det er for at lave noget anderledes og sjovt,« oplyser hun til Landbrugsavisen.dk.

Det er jo en fredag aften, de bruger på det, tilføjer hun.

Lidt serviceinfo: Det kræver tilmelding at dukke op - der er »først til mølle«. Ifølge invitationen var senest tilmelding d. 29. januar, men Hanne Korsdal Andersen oplyser, at der er enkelte ledige pladser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.