John Deere åbner op for fremmede maskiners data

En række redskabsmærker vil fremover være i stand at få overført data til John Deeres maskiner.

En mindre lettelse i junglen, hvor forskellige maskinmærkers data har svært ved at tale sammen, ser ud til at være på vej.

John Deere åbner nu op for, at andre maskinmærkers data kan blive overført til John Deeres Operation Center, så en traktorfører ikke nødvendigvis behøver at køre mange softwareløsninger på samme tid.

John Deere oplyser i en pressemeddelelse, at man her i august åbner op for data fra andre maskiner, der bruger formatet Isoxml. Det drejer sig eks. om udvalgte data på terminaler hos mærker som Claas, Fendt og Kverneland med flere. 

Data kan overføres via et USB-stick, oplyses det. Åbningen giver også adgang til, at historiske maskindata kan blive ført over.

   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.