John Deere hev syv mia. kr. hjem til kassen - og skruer op for forventningerne

2021 bliver bedre end hidtil spået, mener John Deere, som melder om bedre markeder for både landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Det er et optimistisk John Deere, som netop har sendt et kvartalsregnskab ud fredag morgen i USA.

Den amerikanske maskingigant regner med op til 20 pct. fremgang på store landbrugsmaskiner i USA og Canada i 2021 og op til fem procent fremgang i Europa på tværs af John Deeres maskinsegmenter.

I Sydamerika regnes også med fremgang på op til ti procent, mens markederne i Asien virker til at holde sig i ro.

Af kvartalsregnskabet – i den forskudte regnskabsperiode, hvor kvartalet hopper ind over kalenderåret 2020 og 2021 -fremgår det, at John Deere i kvartalet har løftet omsætningen med næsten en femtedel til ca. 56 mia. kr.

Indtjeningen er mere end fordoblet fra det samme kvartal for et år siden til nyt niveau på ca. 7,4 mia. kr.

John Deere forventer også en stigende indtjening for hele 2021-regnskabet på et niveau op i nærheden af 31 mia. kr.

I en kommentar til regnskabet udtaler CEO og John C. May, at John Deeres regnskab er godt hjulpet på vej af forbedrede markeder indenfor landbrugs- og entreprenør-sektorerne ligesom indtjeningen og salget på John Deeres smart farming og præcisionsløsninger også bidrager godt i den store maskinkoncern.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.