John Deere klar med nye traktorer: Bedre benplads og mere effekt

John Deere opdaterer en hel række traktorer til specialiseret brug.

Der bliver nye muligheder for folk med hang til John Deere i det grønne segment, mindre husdyrbedrifter og vingårde.

John Deere er nemlig klar med en række modelfornyelser og tilføjelser i det, som i John Deere-sprog kaldes for GV, GN,

GF og GL serierne.

Ifølge den amerikanske traktorgigant er en af de vigtigste nyheder, at den nye 5115-model, der fås i forskellige GF, GN og GV-varianter, der alle tilbydes med en 3,6 liters fire-cylindret motor med op til 120 hk.

I vinmarkerne tilbydes der nu også ekstra hestekræfter med de to nye modeller 5105G og 5115G

med en maksimal effekt på hhv. 105 og 120 hk.

I kabinen melder John Deere om bedre benplads, bedre udsyn med lavere højde på motorhjelmen og en ny fem tommer skærm i førerhuset, hvor man også kan skifte de vigtigste funktioner.

Som ekstraudstyr kan de små traktorer også udstyres med LED-skærm og det særlige  kategori

IV-filtersystem (EN 15695), som beskytter mod støv og skadelige aerosoler samt dampe.

Vil man have Isobus og JD Link, så står de muligheder også på listen over ekstraudstyr ligesom, der også kan sættes kryds ud for funktioner som dynamisk styring og automatisk udkobling i forbindelse med bremsen. Funktioner der vil gøre hverdagen lettere for landmænd med marker på de stejle bakker.

Modellerne fås fra 75 hk og altså op til de 120 hk i et spænd på fire ”hovedmodeller” 5075, 5090, 5105 og 5115, hvoraf der så følger en række forskellige variantmuligheder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.