John Deere letter på sort corona-prognose

Indtjeningen i 2020 ser bedre ud nu end for tre måneder siden.

En af verdens største maskinproducenter ser midt i coronakrisen lidt lysere på fremtiden.

Hvor John Deere for tre måneder siden i en kvartalrapport så en årsindtjening på omkring 10 til 12,5 mia. kr. foran sig, så tror man nu på et niveau omkring 14 mia. kr., oplyser John Deere i frisk kvartalregnskab fredag morgen amerikansk tid.

I foråret blev udsigterne som en konsekvens af corona-krisen væsentlig mørkere. Efter 2019-regnskabet forventede John Deere en indtjening på omkring 20 mia. kr. – det niveau er der stadig langt op til, men med dagens udmelding ser man igen frem mod højere indtjening hos John Deere.

John Deeres topchef John C. May kalder den aktuelle præstation for stærk, men advarselslamperne blinker stadig hos John Deere. 

Maskingiganten tager nemlig forbehold for, at ”der stadig er mange usikkerheder relateret til, at den globale pandemi negativt kan påvirke John Deeres resultater og finasielle position i fremtiden”.

I det netop overståede tredje kvartal faldt omsætningen med 11 pct. i forhold til samme kvartal sidste år til et niveau på ca. 56 mia. kr.

Indtjeningen faldt til ca. 5,1 mia. kr. mod ca. 5,7 mia. kr. sidste år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.