John Deere om ny traktor: Drop udstyr - vælg trinløs transmission
Med trinløs transmission på 6M-serien tilbyder John Deere nu en hel simpel traktor, men med trinløs transmission.

John Deere holder netop nu et online pressemøde for europæiske landbrugsjournalister. Her har John Deree blandt andet afsløret en ny variant af 6M-serien. Selvom det under et år siden, serien blev lanceret, tilbyder John Deere fremover 6M-serien i en såkaldt AutoPowr-udgave. 

Kendere af John Deere vil vide, at det handler Deeres trinløs transmission. Indtil nu man været nødt til at investere i den dyrere og højere udstyrsbelagte 6R for at få den funktion, men med 6M parret med en CVT kan man købe en ganske simpel traktor uden masser af udstyr, men fortsat få de trinløse egenskaber. Eksempelvis blot mekaniske hydraulikudtag.

AutoPowr-varianten kan fås på modellerne fra 6090M til 6140M.

Samtidig kommer serien også med mulighed for autostyring uden nødvendigvis at have en stor terminal i traktoren. Bare man køber en Starfire 6000 modtager, er chaufføren rent faktisk i stand til at ligge A-B linjer og andre kørespor ind blot via det lille display i højre hjørnestolpe. Altså en ny og billig måde at få autostyring på.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.