John Deere på vej med elektronisk transmission

John Deere vil i sin kommende 8R-serie skifte hydraulik ud med el i sin nye eAutoPowr transmission.

Landbrugsavisen, Tyskland

John Deere har ikke selv løftet sløret for noget endnu, men Landbrugsavisen er i øjeblikket til pressemøde i Kassel forud for den kommende Agritechnica-udstilling, hvor sløret løftes for nogle af de kommende nyheder og trends i landbruget. Herunder en helt ny transmission fra John Deere.

Ifølge DLG, som står bag Agritechnica bliver der tale om en ny transmission til en kommende 8R-serie, hvor John Deere har skippet hele den hydrauliske del af transmissionen til fordel for to elektriske motorer. Disse to el-motorer overtager ikke blot funktionen af den variable justering af den trinløse transmission, men er også i stand til at lavere op til 100 kilowatt til ekstern forbrug - for eksempel til at drive aksler på vogne eller store, bugserede plove for at reducere hjulslippet.

Følg med de kommende dage på landbrugsavisen.dk og få flere nyheder til det kommende Agritechnica.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.