John Deere søsætter ny trailersprøjte
R732i og R740i er navnet på John Deeres to nye trailersprøjter, der får 3.200 og 4.000 liter i tanken.

Med to nye sprøjter, John Deere R732i og R740i, vil John Deere føje flere avancerede funktioner til sprøjter i mellemklassen. På sprøjterne introducerer John Deere eksempelvis PowrSpay-funktionen. 

PowrSpray har to hydraulisk drevne pumper på separate kredsløb og kan levere op til 750 liter væske pr. minut. Med dette system er trykreguleringen til sprøjten gjort overflødig. I stedet reagerer mængdedoseringen på ændringer i hastighed og mængde ved at justere hastigheden af pumpen. Andre funktioner omfatter et nyt multifunktion betjeningshåndtag og Solution Command førerplads.

R700i-serien er Isobus-kompatibel og kan betjenes med traktorens GreenStar 4240 og 4640 skærme. Derfor kan alle Precision Ag applikationer anvendes, såsom sektionskontrol, automatisk AutoTrac styring og AutoTrac Vision.

De nye trailersprøjter i R700i-serien fås også med et lukket overførselssystem (CTS - closed transfer system) som udstyr. Det gør det mere sikkert og nemmere at oprette forbindelse fra sprøjtens påfyldningsstation til et hvilket som helst lukket fyldesystem uden at risikere, at der væskerne bliver blandet.
 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.