John Deeres selvkørende traktor styrer udenom Europa

Regler forhindrer for tiden, at ny kommerciel traktor, der klarer arbejdet uden man power, får sin debut foreløbig i Europa.

John Deere har lugtet, at pressen i Europa også fulgte med, da traktorproducenten introducerede en selvkørende traktor klar, som var klar til markedet, på en større amerikansk tech-messe.

Interessen fra Europa gør dog ikke, at John Deere skynder sig at producere en masse selvkørende traktorer til det europæiske marked.

”Et begrænset antal traktorer bliver leveret til kunder i Nordamerika i år. I de kommer år vil John Deere arbejde på at udbrede teknologien til flere maskiner og mulige redskaber. Lanceringen i Europa er ikke planlagt i øjeblikket, da sikkerhedsregler i øjeblikket ikke gør det muligt at køre med selvkørende maskiner”, lyder det fra John Deere i en pressemeddelelse sendt fra det europæiske hovedkontor i tyske Mannheim.

Ifølge John Deere er der i øjeblikket stor interesse for teknologien fra områder med storlandbrug som i Nord- og Sydamerika, Australien og CIS-landene for at afhjælpe manglen på arbejdskraft og effektivisere driften på de store landbrug.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.