Joskin-model i bevægelse
Den belgiske vognproducent Joskin var på Agromek med flere modeller, herunder anden generation af Drakkar-vognen.

Den gule farve er i sig selv opsigtsvækkende, og den belgiske vognproducent Joskin satsede netop på stor synlighed ved at stille op med flere vogne på dette års Agromek. Interessen samledes ikke mindst om anden generation af Drakkar-vognen.

»Drakkar-modellen er meget interessant for danskerne og spændende i kraft af vognens forende, som bevæger sig sammen med gulvet og dermed flytter materialet mod bagenden. Det giver en hurtig aflæsning,« forklarer Joskins eksport-chef, Christophe Bultot, der tilføjer, at Joskin nu har sit eget danske forhandlernet.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Når Drakkar-modellen er så interessant for danske kunder, skyldes det dens alsidighed, som er en egenskab, mange efterspørger. Den er lige anvendelig, uanset om lasten er korn, roer, kartofler eller andet. Der er solgt flere af dem i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.