Joskin runder 50 år
Den belgiske producent, Joskin, fylder 50 næste år og fejrer det med nedsatte priser hele året.

Når den belgiske producent, Joskin, næste år runder de 50 år bliver det ikke bare fejret med et glas champagne og lidt pindemadder på fabrikken, men derimod med noget, som man hos Joskin kalder en salgsaktion med nedsatte priser i løbet af hele 2018.

Joskin lagde beskedent ud som et landbrug i 1968, men begyndte inden længe at fremstille egne maskiner, hvilket siden har udviklet sig til fem fabrikker med nu 750 ansatte. Joskin, der stadig er en familievirksomhed, markedsfører nu sine produkter i mere end 60 lande.

Ifølge en pressemeddelelse fra Joskin er fødselsdagsudsalget, som varer indtil 31. december 2018, allerede gået i gang, idet man har nedsat priserne på 11 udvalgte redskaber og maskiner, både på producentens hjemmeside og hos forhandlerne. De 11 maskintyper vil også blive udstillet, når jubilæet fejres i det belgiske hovedsæde 3. til 8. januar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.