Jysk Maskincenter samler alt i Randers
Jysk Maskincenter etablerer et nyt center på 8.000 m2. De kalder det et nyt kompetencecenter inden for maskinløsninger.

Jysk Maskincenter, som i dag har afdelinger i Kolind, Viborg, Askildrup og Randers, samler alt salg i nyt center
i Randers.

De melder i en pressemeddelelse, at den stadig stigende specialisering i landbruget og dermed også kompleksiteten i maskinparken stiller større krav til viden og kompetencer hos leverandørerne.

For at være på forkant med denne udvikling har Jysk Maskincenter valgt at samle alt salg, administration og værkstedsledelse i et helt nyt maskincenter i Randers med virkning fra marts 2015.

Det nye center ligger på Bronzevej 3, hvor vi samlet vil råde over mere end 8.000 m2 butik, lager værksted og udstillingshaller.

"Vi får dermed mulighed for at kunne udstille et stort og bredt udvalg af Fendt og
Massey Ferguson produkter samt redskaber fra bl.a. Kuhn, Hardi og Kongskilde. Ved også at samle de
brugte maskiner i det nye center kan vi fremvise et meget stort udvalg for vores kunder," skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

Fortsat service i Kolind og Viborg

Afdelingerne i Kolind og Viborg fortsætter som servicepunkter, ligesom deres montører fortsat kører ud fra de to adresser. Værkstedsledelsen samles i Randers for at sikre den største fleksibilitet og den bedste udnyttelse af ressourcerne.

"Derved kan vi sikre, at det er montøren med de rigtige kompetencer, som kommer ud til kunden," skriver de.

"Vores ambition er at skabe et af landets mest professionelle service- og salgssteder for maskinløsninger til landbrug, maskinstationer, entreprenører og professionelle aktører inden for have-/park området," lyder det fra virksomheden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.