Jysk maskinhandler tager på fremstød på Sjælland
Brørup Traktor- & Maskincenter udstiller på Roskilde Dyrskue.

Brørup Traktor- & Maskincenter udstiller for første gang på Roskilde Dyrskue. Blandt produkterne er Mandam-redskaberne, der primært har fokus på jordbearbejdning. Redskaberne produceres i Polen og importeres til det danske marked af den jyske maskinhandler.

Hidtil har det primært handlet om tallerkenharver, stubharver, græsmarksharver, grubbere, men der er flere redskaber på vej.

»Vi har så travlt med Mandam, salg af vores andre redskaber og traktorer og naturligvis service, at vi simpelthen ikke får gjort nok ved det sjællandske marked,« fortæller Svend Aage Jensen, der er en af to ejere bag firmaet i en pressemeddelelse.

»Nu udstiller vi på Roskilde for at tage temperaturen på markedet og ser os samtidigt om efter en dygtig og servicemindet forhandler.«

Mandams stubharve deltog også i en lokal maskindemonstration i efteråret.

»Så vi har tyvstartet lidt og har faktisk store forventninger til Sjælland som salgsområde, men nu får vi se på Roskilde. Dyrskuegæsterne plejer nok at kunne fortælle, om de kan lide det, de ser,« fortæller medindehaveren.

BTMC er at finde på stand 12 på dyrskuet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.