Kæmpe sprøjte har bom på 54 meter og rummer 8.000 liter
Hollandske Agrifac viser på Agromek den nye Agrifac Condor Endurance med 8.000 liter ombord på Agromek.

Modellen er først blevet klar her i efteråret, så det er en regulær nyhed, som den hollandske sprøjteproducent Agrifac stiller op med på Agromek i Herning i næste uge. Det er den selvkørende Agrifac Condor Endurance.

Nyheden er kendetegnet ved at kunne rumme hele 8.000 liter. Den kan udrustes med en bom på op til 54 meter, og at dømme efter en pressemeddelelse om nyheden er der en udstyrsliste så lang, at man skal op i meget dyre personbiler for at finde noget lignende.

Ifølge meddelelsen fra Agrifac har det under udviklingen først og fremmest handlet om kapacitet og nemhed i brugen. Men også fleksibilitet, da sporvidden kan indstilles trinløst. Frihøjden er 125 centimeter, ligesom nyheden også glimrer med en lille venderadius, nemlig under 4,5 meter.

Motoren er en sekscylindret Volvo Penta Stage IV/Tier 4 Final motor med 320 hestekræfter.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.