Köckerling viser hidtil største discharve
Köckerling Rebell Classic har en arbejdsbredde på 12,5 meter.

LandbrugsAvisen - Agritechnica

Tyske Köckerling breder sig på standen med de store blå maskiner. Producenten har altid store redskaber på programmet, og i år er Köckerling aktuel med den største discharve nogensinde. Det er den nye Köckerling Rebell Classic, en stor sag på 12,5 meters arbejdsbredde og en vægt på 2,5 ton, så den virkelig kan lave ballade i jorden.

Rebell Classic T 1250 er målrettet de store brug, der har behov for arbejdsbredder i den størrelsesorden.

Rebell Classic har diske på 510 millimeter, og dybdejustering sker hydraulisk under arbejdet. Under transport foldes den to gange, så den holder sig under fire meter.

Rebell Classic T 1250 er udstyret med en ny Contour STS Roller, som er fleksibel og følger markens konturer.

På Agritechnica kommer Köckerling tillige med en anden variant under Rebell navnet, nemlig den kompakte diskharve Rebell Profiline 300 - i tre meters arbejdsbredde og store diske på 620 millimeter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.