Købt ubeset: Den traktor lander først i Danmark til weekenden

Valtras nye G-serie er allerede handlet, oplyser Valtra-forhandleren Valtec.

At Valtec sælger en ny Valtra er næppe en nyhed.

Men at de har solgt en enhed i Valtras nye G-serie er lidt usædvanlig al den stund, at den finske traktorproducent Valtra først afslørede den nye serie for knap 14 dage siden og endnu mangler at vise den frem i Danmark.

I en pressemeddelelse fortæller Valtec – datterselskab af TBS Maskinpower – at gårdejer Jacob Ladefoged fra Ho ved Blåvand allerede nu slår til og erhverver den 125 hk stærke traktor til sin bedrift med planteavl, vedvarende græs og Angus fedekvæg.

Først i weekenden kommer første eksemplar til landet, når Valtra starter en større demotur rundt i landet.  

 ”Jeg glæder mig simpelthen til at se den. Dels fordi jeg for alt i verden ikke vil skuffe min kunde, dels fordi det er en ”fed” version af den nye model”, lyder det fra sælger Steen Lerche Hansen om salget af den nye Valtra G 125 EV med Valtras SmartTouch terminal.

Traktoren skal leveres i sort metallic og med sorte fælge og har en kabine med læderindtræk og en G5L Ålö frontlæsser med tilhørende kamera og vejeceller.

I kommende weekends udgave af LandbrugsAvisen kan du læse mere om traktormodellen i en artikel, hvor vores traktorekspert John Christensen fortæller nærmere om modellen efter, at han har været en af de første journalister, som har prøvet at køre med traktoren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.