Kører med store gule maskiner i udlandet - nu får deres lokale maskinhandler dem også

De store tjekkiske redskaber har fået forhandler på Fyn og i Randers.

De tjekkiske redskabsmærke Bednar udvider nu sin tilstedeværelse i Danmark.

Mærket som er kendt for nogle store jordbearbejdningsredskaber har hidtil været forhandlet via J. Hundahl, PN Maskiner og Røstofte Maskiner.

Fremover tilsluttes Flemløse Maskinforretning og Askildrup Agro. Dermed tæller forhandler-skaren både New Holland, Case IH, Fendt og Claas-forhandlere.

Fællesnævneren er, at maskinerne importers via Maskinhandler Indkøbsringen, som oplyser, at forhandlerne har fået store distrikter til at arbejde i.

”Det er vigtigt, at vi dækker hele landkortet, for vi har et unikt produkt, som adskiller sig fra mange af vores konkurrenter ved at kunne tilbyde ekstra store arbejdsbredder, hvilket især er efterspurgt af de større landbrug og maskinstationer,” ud Christian Kyhn Lorenzen, sælger hos MI.

Fra de store østeuropæiske farme

Hos Askildrup Agro har man lagt mærke til, at flere kunder allerede kender de gule redskaber fra deres landbrug i Østeuropa.

”Vi har de seneste år haft kendskab til, at vore kunder er begyndt at køre med Bednar produkter på deres farme i Østeuropa og hørt, at det er bundsolideprodukter, som er bygget til intensivt brug år efter år. Når de kan bruge maskinerne derovre på de kæmpe store farme, ja så kan de nok også her i Danmark”, lyder det fra medejer af maskinforretningen Flemming Rasmussen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.