Kan blive årets traktor: John Deeres super stærke lillebror

John Deere 7R-modellerne overlapper med den store 8R-serie.

Lige som den større 8R-serie blev nye John Deere 7R model­ler præsenteret på Agritechnica i slutningen af 2019.

Siden kom der en ny topmodel i serien med John Deere 7R 350 AutoPowr, som også har imponeret så meget, at den nu er med i det smalle felt, som kan vinde titlen som årets traktor i Europa tirsdag 18. oktober. 

Med det nye John Deere-design fik man nye kanter på både 8R og 7R-serien. Selvom 7R er lillebror, så er der en række modeller, som effektmæssigt faktisk er større end de mindste i 8R-serien.

Derfor kan man så vælge traktor efter, om man kun ønsker den rå effekt eller også ønsker den større vægt til opgaver i marken.

Den nye 7R har fået en helt ny kabine, der udover øget plads giver mere komfort med mulighed for eks. en ordentlig omgang luksus i sædet med varme, køling og massage.

Du kan i øvrigt læse meget mere om de nye 7R-modeller i september-udgaven af LandbrugsMediernes magasin Mark, hvor traktorekspert John Christensen prøvekørte den lidt mindre 7R 330.

 

I kampen om den europæiske titel Tractor of the Year består finalefeltet af

John Deere 7R 350 AutoPowr

Massey Ferguson 8S.305 Dyna-VT

New Holland T6.180 Methane Power

Valtra T235 Direct

Case IH Optum 300 CVXDrive AFS Connect

 

Sidste års vinder blev Massey Ferguson 8S.265

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.